MENU
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more

MONTÖR MED ERFARENHET AV MEKANIK- OCH ELEKTRONIKMONTERING

ScandiNovas expanderar och söker nu en montör med gedigen erfarenhet av mekanik och elektronikmontering till produktionsavdelningen.

  • Typ: Tillsvidareanställning heltid
  • Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Dina ansvarsområden

Tjänsterna innebär arbete med montering och test av modulatorer under produktion i Uppsala. Du kommer att ingå i ett produktions-team som tillsammans sköter materialhantering, montering, kablering, produktionstester, och i vissa fall även installationer och garantireparationer av våra produkter. 

Din kompetens och personlighet

  • Erfarenhet av arbete i produktion med montering, test och service.
  • Erfarenhet av att läsa och arbeta efter elscheman och ritningar.
  • Tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
  • Förmågan att agera självständigt och initiativrikt.
  • Gymnasieutbildning med arbetslivserfarenhet från arbete i mekanisk verkstad/finmekanik eller motsvarande.
  • En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne.
  • Goda kunskaper i engelska.

Ansök och mer information

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.”

Vänligen skicka din ansökan bestående av personligt brev och CV till career@scandinovasystems.com. För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta Ulrika Kroon, Personalchef, ulrika.kroon@scandinovasystems.com.

Om ScandiNova Systems

ScandiNova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, t.ex. vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95 % exporteras utomlands till bl. a USA, Kina och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Cern, MaxIV, Elekta, AVO, Toshiba och Tsinghua University. Företaget har idag drygt 50 tal anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden och SEB Venture Capital.

Pdf version