MENU
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more

TEKNISK INKÖPARE

Möjlighet att vara med på vår resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.

  • Typ: Tillsvidareanställning heltid
  • Sista ansökningsdag: 2018-08-31

ScandiNova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu en teknisk inköpare som får en nyckelroll i utvecklingen av vårt Supply Chain team.

ScandiNova har en internationell kundbas och även ett flertal utländska leverantörer. All utveckling, montering och test av ScandiNova’s modulatorer sker i Uppsala. Supply Chain teamet består idag av 6 personer som hanterar inköp, lager och logistik. Du kommer att bidra till teamet med din tekniska kompetens och din tidigare erfarenhet av inköp av tekniska komponenter. Du kommer att rapportera till vår Supply Chain Manager.

Dina ansvarsområden

Som teknisk inköpare har du en nyckelroll i arbetet med att uppfylla ScandiNova’s målsättning att skapa en effektiv storskalig produktion med hög kvalitet.

Ditt ansvar kommer vara att hitta rätt komponenter med rätt kvalitet som uppfyller våra kunders krav på våra modulatorer. Du kommer att arbeta nära R&D och Production Engineering för att tillsammans ta fram de bästa komponenterna till befintliga produkter men också nästa generation av våra produkter. Du kommer att ha tät kontakt med befintliga och tänkta leverantörer för att bolla idéer och komma på de bästa lösningarna och aktivt söka efter alternativa lösningar för optimering av kvalitet och kostnad.

Då vi ser en framtid med betydande volymökning av både befintliga och nya produkter till kunder över hela världen kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter.

Din kompetens och personlighet

Vi ser gärna en person som har ett intresse för förbättringsarbete och som trivs med att ständigt försöka optimera vår leverantörsbas och våra produkter. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt förmåga att kunna driva aktiviteter på egen hand. Vi tror att du idag arbetar som inköpare av tekniska komponenter, samt att du har ingenjörsutbildning eller motsvarande. Teknikintresse och datorvana är en förutsättning. Du är van att kommunicera obehindrat på teknisk engelska och att hantera många kontakter dagligen. Ett extra plus är om du har erfarenhet att jobba med leverantörer i USA.

Ansök och mer information

Välkommen att skicka din ansökan till career@scandinovasystems.com. För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta Camilla Stoor, Supply Chain Manager, 018-480 59 75, camilla.stoor@scandinovasystems.com.

Om ScandiNova Systems

Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Cern, MaxIV, Varian Medical Systems, Elekta, AVO, Toshiba och Tsinghua University. Företaget har idag drygt 60 tal anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden och SEB Venture Capital.